De perfecte V

Voor ons een halszaak

We begrijpen dat je je niet dagelijks druk maakt over de details des levens, zoals de vorm, kleur of afwerking van je ondershirt. Daarom doen wij dat voor je. We geloven namelijk dat stijl in details zit. In de perfecte V-hals bijvoorbeeld.

Bij Noshirt hebben we het perfecte ondershirt voor elke gelegenheid. Zes typen shirts die allemaal doen wat ze moeten doen in die specifieke situatie. Ze hebben hun eigen kwaliteiten (warmte bieden, koel houden of extra absorberen), maar ook één belangrijke overeenkomst: ze zijn onzichtbaar onder een overhemd.

Onzichtbaar door de juiste V-hals
Tenminste: als je ook voor de V-hals gaat die het beste bij je past. De perfecte V valt namelijk precies weg onder je overhemd, zodat je geen contouren (en vooral: geen boordje) ziet. Daarom hebben we ze in twee varianten: deep V en regular V.

Regular V…
De vraag is: wie draagt welke V? Het antwoord is simpel: draag je alleen het bovenste knoopje van je overhemd open, dan is de regular V jouw vorm. Het tweede knoopje, wat je dan dus dicht draagt, sluit namelijk precies op dat boordje. En je kraag sluit er ook precies op aan. Hebben we getest én over nagedacht.

…of deep V?
Laat je je overhemd liever een knoopje verder open? Dan ben je een deep-V kandidaat. Die V-hals is niet alleen dieper, maar volgt ook in de breedte precies de belijning van je (iets wijder openstaande) overhemd. Dat betekent dat je ondershirt precies doet wat een ondershirt moet doen: comfort bieden buiten beeld.

V-hals

 

Afwerking
Klein detail binnen dit ondershirt-detail: de V van de hals is zo afgewerkt dat er geen lelijke naadjes in het midden lopen. Het stiksel kan dus niet gaan rafelen of losraken.

Voor de dagelijkse drager misschien een niet al te opmerkelijk detail. Maar voor ons een halszaak.

Weiter einkaufen

De winkelwagen is leeg.