Coming soon

...

Wit bij wit. Zwart bij zwart. En niet opvouwen voor het echt droog is. 

Een wasje draaien is geen rocket science (maar dat kun je er best van maken, als je wilt).

Wat noshirt betreft, houden we het simpel: je hebt de witte shirts en shorts. Die gooi je bij de witte was. En daarvoor gebruik je een wit wasmiddel (nee, geen bleekmiddel: als die gele vlekken er niet meer uitgaan, wordt het gewoon tijd voor een nieuw shirt).

Dan heb je nog de zwarte producten. Daar zijn de donkere was en donkere wasmiddelen voor uitgevonden. En tot slot de gekleurde shorts en invisible khaki en mocha shirts. Die was je mee met de bonte was. Alles gewoon op 30 graden (eventueel op 40), met een vloeibaar wasmiddel. Goed laten drogen (eventueel op de laagste, synthetische stand in de droger). Kind kan de was doen. En jij dus ook.

Natuurlijk kun je je ook verdiepen in de hogere waskunde. Dat betekent dat je ook weet wannéér je shirts precies in de was moeten. En ja, dat is lang vóór je zelf gaat ruiken dat het te laat is. Daarnaast weet je waar al die rangen en standen van je wasmachine- en drogerknop zijn. En lees je moeiteloos het wasalfabet in de nek.

Totaal overbodige kennis om je ondershirt snel schoon en fris te krijgen, maar leuke weetjes om indruk mee te maken op je moeder/partner. Meer weten? Hier vind je alle informatie over een ouderwetse spoedcursus wassen voor mannen... 

Nog 1 laatste tip:
Draag je doordeweeks vaak witte of lichte overhemden en daaronder een invisible khaki of mocha ondershirt. Verzamel je 5 witte / lichte overhemden en de 5 bijbehorende ondershirts van de week in onze handige waszak en was ze gezamenlijk op 30 graden met een wasmiddel voor de witte / lichte was.

Onze khaki shirts geven namelijk bij 30 graden écht niet af. Zo was je nooit een te volle trommel, wordt je was beter schoon en blijven je overhemden langer mooi en wit, zijn ze makkelijker te strijken... alleen maar voordelen.

Continue shopping

De winkelwagen is leeg.