CLEAN AND SHINE TOWELS

Omdat weggooien zonde is

Omdat er altijd dingen zijn waar je niet zomaar een doekje over heen wilt halen.

Oude, afgedragen T-shirts en ondershirts krijgen vaak een 2e leven als poetsdoek. Want katoen neemt makkelijk vocht op en met de zachte vezel wrijf je een prachtige glans.

Nu zijn er altijd wel dingen waar je zuinig of netjes op bent. Waar je niet zo maar een doekje over heen wilt halen. Dingen die de beste poetsdoek verdienen, van de zachtste katoen. Wij kregen de vraag of we van een aantal van onze net-niet-100%-perfecte NOSHIRTS ook eens wat poetsdoeken konden maken. Vanwege die extreem zachte Supima Katoen. Maar zonder mouwen of kraag, want die zitten al snel in de weg bij het poetsen. Het gaat immers om de katoen.

We gingen er mee aan de slag en hebben een studie van poetsdoeken gemaakt. Wat was goed, maar vooral, wat kon beter. Zo maakten we hem dubbelzijdig. Om meer vocht op te kunnen nemen en vuile handen te voorkomen. En plaatsten we op 3 van de 4 hoeken een handige insteek voor 1 (of 2) vingers. Ideaal wanneer je kleine oppervlaktes wilt poetsen. Of extra kracht wilt zetten bij het uitwrijven. Noem het een ‘precisie-poets-hoekje’.

Zo kwamen we tot de ideale poetsdoek voor die perfecte 'shine' op je gepoetste schoenen. Of om je autoruit van binnen bij een laag hangende zon snel schoon te maken. En wat dacht je van het beeldscherm van je laptop. De mogelijkheden zijn legio, één ding is zeker: een goede poetsdoek is altijd handig om bij de hand te hebben.

Jij verdient 100% perfecte ondershirts. Daarom maken we van eventuele net-niet-helemaal-perfecte ondershirts iets anders. Zo bestaat jouw bestelling altijd uit verse, ongedragen, frisse ondershirts, maar gooien we niets onnodig weg. Dat noemen wij bij Noshirt: nowaste!

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.