Ruilen & retourneren

Mag ik Noshirts, Noshorts en/of Nosocks ruilen of retourneren?

Uiteraard. Na de ontvangst van je bestelling, heb je 30 dagen de tijd om je product(en) zoveel je wilt te dragen, wassen en drogen. Ben je niet tevreden? Dan heb je na deze 30 dagen nog 14 dagen de tijd om de producten te ruilen of retourneren.

Maak eerst één verpakking open

Hoewel je onze producten 30 dagen mag uitproberen, doe je ons een groot plezier door niet alle verpakkingen uit je bestelling direct te openen. Onze shirts, shorts en sokken zijn hygiëne producten. Eenmaal geopende verpakkingen kunnen wij daarom niet meer opnieuw verkopen. Probeer daarom eerst het product uit waarvan je de kans het grootst acht dat het past en goed zit.

Hoe werkt het ruilen of retourneren?

Je kunt (een deel van) je bestelling omruilen of retourneren. Heb je twijfels of vragen, bijvoorbeeld over de maat of de pasvorm? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Voor beide opties kun je gebruik maken van ons retourformulier

Retourneren buiten Nederland

Komt je uit België of verzend je de retour vanaf een ander land buiten Nederland? Vraag dan een retourlabel aan via service@noshirt.com. Je ontvangt dan van ons een mail met overige instructies voor retourneren. De voorwaarden zijn verder gelijk aan retourneren vanuit Nederland.

Retourneren vanuit Nederland

  1. Vul het retourformulier Kom je er niet uit, stuur dan een email aan service@noshirt.com en laat ons weten dat je jouw product(en) wilt ruilen of retourneren. Dan helpen wij je verder. 
  2. Retourneer het formulier samen met de producten naar ons gratis antwoordnummer:
Noshirt
Antwoordnummer 6055
3990 VB Houten
Nederland
 
  • Heb je ervoor gekozen je producten te ruilen? We sturen je de nieuwe producten direct na ontvangst van je retour toe.
  • Wil je je geld terug? Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd
  • Is je retourzending niet bij ons aangekomen? Als je kunt aantonen dat je het hebt verzonden, zorgen wij alsnog voor terugbetaling of ruiling binnen 14 dagen na de verzenddatum van jouw retour.

N.B. Vraag bij de retourzending om een verzendbevestiging met Track&Trace nummer. Bewaar deze goed tot je van ons de bevestiging hebt ontvangen dat wij je retour in goede staat hebben ontvangen. Zo weten wij wie welke producten heeft teruggestuurd en kunnen wij je retour snel afhandelen.

Lukt het onverhoopt niet met het retourformulier, je mag ons ook anders kenbaar maken dat je je producten terugstuurt. Door ons te bellen, te mailen of door het herroepingsformulier in te vullen: zolang voor ons maar duidelijk is van wie de teruggestuurde producten afkomstig zijn, en of je wilt ruilen voor andere producten, of dat je er voor kiest je aankoopbedrag terug te ontvangen. 

Zijn er voorwaarden verbonden aan de terugbetaling? 
Om eventuele verwarring of misbruik te voorkomen doen wij alleen een (deel)betaling op het rekeningnummer waarvan wij, met tussenkomst van onze Payment Service Provider, de betaling hebben ontvangen. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

 

Herroepingsrecht

Je hebt, naast onze 30 dagen niet-tevreden-geld-terug garantie, waarbinnen je 30 dagen lang je noshirts en noshorts mag dragen, wassen en drogen, ook nog het recht om zonder opgaaf van reden de aankoopovereenkomst te herroepen.

Het wettelijke recht tot herroeping bedraagt bij ons 30 dagen vanaf de dag dat jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de goederen (resp. in geval van deelleveringen de laatste goederen) in bezit hebt genomen. Om je recht van herroeping waar te nemen, dient je ons via een duidelijke verklaring (bijv. een per post verstuurde brief of e-mail) te informeren over je besluit om deze overeenkomst te herroepen. Hiervoor kun je gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht.

Wil je per post je herroepingsrecht uitoefenen, dan kun je deze richten aan bovenstaand postadres, faxen naar ons faxnummer of mailen naar service@noshirt.com.

Voor het terugsturen van je bestelling kun je gebruik maken van ons gratis antwoordnummer.

Je mag de overeenkomst ook herroepen door je bestelling zonder commentaar te retourneren. Voor zover er wegens omstandigheden geen afwijkende situatie ontstaat, wordt de retournering van de goederen zonder commentaar als herroepingsverklaring waargenomen. Om de herroepingstermijn na te komen, volstaat het om de mededeling betreffende het waarnemen van het recht van herroeping resp. de goederen voor verstrijken van de termijn van herroeping zonder commentaar te versturen.

Gevolgen van herroeping

Indien je deze overeenkomst herroept, dienen wij alle betalingen die wij van je hebben ontvangen, incl. verzendkosten (met uitzondering van bijkomende kosten die zijn ontstaan doordat jij een andere verzendmethode hebt gekozen dan de door ons aangeboden, gratis standaardbezorging op ons antwoordnummer), onverwijld en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je mededeling over de herroeping van deze overeenkomst, terug te betalen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde methode die jij voor de oorspronkelijke transactie hebt toegepast, tenzij er nadrukkelijk iets anders met jou is overeen gekomen; in geen geval worden jouw kosten voor deze terugbetaling berekend. 

Wij kunnen een terugbetaling weigeren totdat wij de goederen weer van jou in ontvangst hebben genomen of tot jij hebt aangetoond dat je de waren heeft geretourneerd, al naar gelang welk geval eerder van toepassing is.

Je dient je bestelde producten onverwijld en in ieder geval binnen 14 dagen vanaf de dag waarop jij ons over de herroeping van de overeenkomst hebt geïnformeerd naar ons gratis antwoordnummer. De termijn wordt nagekomen mits je de goederen voor het verstrijken van de termijn van 14 dagen retourneert. Wij nemen de kosten van de retournering voor onze rekening.

Je dient de waardevermindering van de goederen slechts voor jouw rekening te nemen als deze waardevermindering het gevolg is van het hanteren van de goederen, verdergaand dan nodig is om de aard, de kenmerken en het functioneren van de goederen vast te stellen: passen, dragen, wassen en drogen is geen probleem, maar (bewust) de producten beschadigen is natuurlijk niet geoorloofd.

Met het modelformulier voor herroeping vervullen wij slechts onze wettelijke informatieplicht. Het is niet noodzakelijk dat je ons de herroeping apart, bijv. m.b.v. het genoemde modelformulier, mededeelt. Een retournering van de goederen zonder commentaar is als herroepingsverklaring voldoende. Wel vragen we je er zorg voor te dragen dat jij als afzender en/of het ordernummer op je retourzending te herleiden is.

Continue shopping

You have no items in your shopping cart.