Garantie


De allerbeste onzichtbare ondermode maken, voor mannen en voor vrouwen. Dat is onze missie. Daarom gebruiken we alleen het beste materiaal en werken we met vakmensen. Mensen die oog voor detail hebben en onze shirts, boxershorts en sokken met de hand afwerken. Dat zie je en dat voel je, vinden wij. En we vertrouwen erop dat jij, onze klant, er ook zo over denkt.

Daarom mag je je bestelde shirts, boxershorts en sokken altijd 30 dagen uitproberen. Je mag ze dragen, wassen, drogen en wéér dragen. Zodat je zeker weet: dit zit goed.

Raak je er in die 30 dagen toch niet van overtuigd dat onze shirts, shorts of sokken je huidige shirts, boxershorts of sokken overtreffen? Of voldoet je bestelling om andere redenen niet aan je verwachting? Dan kun je je producten binnen 45 dagen na ontvangst omruilen. Retourneren mag natuurlijk ook. Hoe je dat doet lees je op de pagina ruilen en retourneren. We storten dan gewoon het aankoopbedrag (en de eventuele verzendkosten) terug op je rekening.

Heb je vragen over onze garantie of het retourproces? Of vraag je je af welke shirts, boxershorts en/of sokken (beter) bij jou passen? Bel of mail ons gerust! Wij helpen je graag verder.

Garantie
Op alle Noshirt-producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dat wil zeggen dat de producten moeten voldoen aan wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Ben jij van mening dat dit niet het geval is? Neem dan contact met ons op, zodat er samen naar een oplossing kan worden gezocht.

Reviews
Wij verzamelen onze reviews via Kiyoh, een door Thuiswinkel Waarborg gecertificeerde partner. Hun review beleid vind je hier.

Klachten
Mocht onze garantie je onverhoopt toch niet tevreden stellen, dan kan je met een klacht over onze producten of onze service, contact opnemen via het contactformulier op onze contact pagina. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie van ons. Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht dan kan je deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.