Over ons

Al ruim twaalf jaar hebben we bij Noshirt een missie. We willen de meest comfortabele, onzichtbare ondermode maken, voor mannen én - sinds dit jaar - vrouwen. Shirts, shorts en sokken van de hoogste kwaliteit, gemaakt met een scherp oog voor detail en een bewuste blik op de wereld. In verschillende soorten natuurlijke materialen en modellen, passend bij verschillende type mannen en vrouwen. En bij elke soort gelegenheid. 

Onze klanten
Ons brede assortiment, en de zes unieke typen ondershirts voor mannen en de 3 verschillende tops en shirts voor vrouwen die we in die twaalf jaar hebben ontwikkeld, danken hun bestaan aan onze klanten. Voor klanten met de behoefte aan écht onzichtbare ondershirts (ook onder een wit overhemd) ontwikkelden we de unieke kleuren invisible khaki en invisible rose. Klanten die een oplossing zochten voor temperatuurwisselingen op drukke dagen (van airco naar buiten en terug) brachten ons op Noshirt Performance.  En klanten met klachten? Die zetten ons nóg harder aan het werk.

Ons team
Dát klanten Noshirt weten te vinden én blijven terugkomen, is dan weer te danken aan ons team: een breed team van specialisten die allemaal een stapje extra doen om van Noshirt een mooi, luxe, uniek en klantvriendelijk merk te maken. Nóg meer dan een extra laagje comfort.

Lisette – Dé enige echte

Weet alles, regelt alles (behalve de planten) op kantoor. Bestaat echt.

Carolien – Taaltalent

Brengt ondermode onder mooie woorden.

Dennis –
e-business-baas

Maakt onzichtbaar zichtbaar. Online.

Jade – Klantenservice koningin

Staat klaar voor alle klanten. Met raad, daad en een grote glimlach.

Thomas – Artiest in het algemeen

Heeft oog voor detail.

Sara – Beeld(be)denker

Puzzelt met plaatjes, maakt het merk mooier.

Noor – Merkenbouwer

Geeft het mannenmerk een vrouwelijke lijn. Letterlijk.

Alex – Huisfotograaf

Schiet rake portretten. En ondershirts in hun natuurlijke habitat.

Jan Willem –
Oprichter en ondernemer

Man met een missie en een mening over zichtbare ondershirts.