Proclaimer

Noshirt is verantwoordelijk voor de informatie op deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Merk je dat er iets niet klopt?

Laat het ons dan alsjeblieft meteen weten. Je kunt een mail sturen naar service@noshirt.com. Uiteraard zullen we dat wat niet klopt zo snel mogelijk corrigeren.

Werkt er iets niet goed?

Dan is er misschien sprake van een technische storing. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak. Je doet ons een groot plezier als je ons hierover wilt waarschuwen via service@noshirt.com. Onze site werkt overigens het beste met Windows 7 en hoger of OS 10.6 en hoger. Bij voorkeur maak je gebruik van de nieuwste versies van Internet Explorer, Edge, Chrome, FireFox of Safari.

Heb je schade opgelopen?

Neem alsjeblieft contact met ons op via service@noshirt.com als je schade oploopt door verkeerde informatie of een storing op onze website. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Jouw privacy

Alle informatie die je aan ons verstrekt, wordt uiteraard vertrouwelijk en met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor jij ze doorgeeft (bijvoorbeeld om je bestelling te verwerken). Informatie over bezoeken aan onze website wordt gebruikt voor statistische doeleinden en om onze dienstverlening te verbeteren.

Auteursrechten

Alle informatie die via www.noshirt.nl toegankelijk is, is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt zowel voor de teksten, als ook voor beeldmerken, logo's en fotomaterialen. Het verspreiden of kopiëren van deze informatie is dan ook niet toegestaan, tenzij je hiervoor vooraf schriftelijke toestemming hebt verkregen, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Wil je iets gebruiken van onze website, mail ons dan op copyright@noshirt.com. Wij reageren binnen 5 werkdagen. Je kunt ons ook bellen op 088 - 120 1111 (lokaal tarief), op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.