Noshirt 10 jaar

Een decennium het beste voor ónder je kleding

Een decennium het beste voor ónder je kleding

Zoals veel mensen een vast adres hebben voor hun maatpakken, wijnen en alle andere (secundaire) levensbehoeften, zou een man ook een vast ‘ondershirtmannetje’ moeten hebben, vindt Noshirt-CEO Jan Willem Onderwater. Een adres waarvan je weet: daar slaag ik én krijg ik de kwaliteit en service die ik zoek. Noshirt heeft alles in zich om dat mannetje te zijn. 10 jaar ervaring en een ruim assortiment voorop.

Onzichtbaar comfort
Het begon in 2009 met Jan Willems persoonlijke behoefte aan mooie, onzichtbare ondermode voor mannen. Met oog voor klant en kwaliteit sprong hij in -naar wat bleek- dat gat in de markt en ontwikkelde hij, met zijn team, talloze typen ondershirts, shorts en sokken. Luxe herenondergoed met één functie: een onzichtbaar laagje comfort aanbrengen onder je kleding. Nu kan hij met tevredenheid terugkijken op de stappen die hij met zijn team heeft gemaakt om die producten te perfectioneren. En met ambitie vooruitkijken naar de toekomst.

“Onze producten zijn in 10 jaar veel tijdlozer geworden”, begint hij. “Onze shirts en shorts hoeven niet op te vallen: ze moeten comfort bieden. Het is het onzichtbare laagje waarmee je de basis legt voor je dag. Daarom hebben we ons de afgelopen jaren gericht op het ontwikkelen van 5 kwaliteiten binnen onze Noshirt-collectie, die aansluiten bij verschillende gelegenheden. Zodat je altijd een comfortabel ondershirt draagt, dat perfect zit. Wat je die dag ook gaat doen.”

Met dank aan de klant
Jan Willem doelt op de ontwikkeling van de lijnen NOSHIRT lite (extra dun), NOSHIRT dry (anti-transpiratie), NOSHIRT pure (huidvriendelijk, van puur en ademend katoen) en NOSHIRT performance (past zich aan aan je lichaamstemperatuur) naast NOSHIRT original. “De ontwikkeling van die producten hebben we te danken aan onze klanten”, vertelt hij. “Zo kwam NOSHIRT performance voort uit de opmerking van een klant, die op één dag steeds van een warme omgeving een ruimte met airco binnenstapte en het daardoor continu koud of warm had. Door te luisteren naar onze klanten, krijgen we handvatten om het beter te doen, of om nieuwe producten te ontwikkelen.”

Dat ontwikkelen en perfectioneren doet hij samen met een breed team van specialisten, op elk vakgebied. Van ervaren naaisters in de ateliers tot een eigenzinnige designer die de look en feel van de producten onder handen neemt. “Daarin gaan we graag even een stapje verder om luxe te bieden”, zegt Jan Willem. “Want één ding staat voorop: de kwaliteit en het comfort moeten perfect zijn, daarop doen we geen concessies.” 

Duurzamer met Nowaste
10 jaar ontwikkelen en perfectioneren hebben Jan Willem het vertrouwen gegeven dat ze die kwaliteit inmiddels heel goed kunnen waarborgen. “We weten waar we ons katoen vandaan moeten halen. We weten hoe we productieproblemen moeten tackelen en we weten hoe we moeten luisteren naar onze klanten en daarin mee kunnen bewegen. En dat bepaalt wat we in de toekomst gaan doen!”

Waar hij met Noshirt verder in zal investeren, is de stap om nog duurzamer te gaan werken. “Nowaste krijgt de komende 10 jaar zeker een prominentere rol in ons assortiment”, garandeert hij. “En waar mogelijk willen we duurzame keuzes maken. Niet alleen voor ons zelf: ook voor de generaties na ons.”

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.