Nosocks winnaar...

... in de 'Bas Smit' sokkentest

Nosocks zijn de beste sneakersokken van Nederland. Dat roepen wij niet alleen, ook Bas Smit bestempelde Nosocks tot één van zijn favorieten, nadat hij héél veel voetsokjes aan een sokkentest had onderworpen.

Smit testte bijna alle voetsokken die hij kon vinden en riep op social media 5 paar sokken uit tot winnaars. Nosocks was er één van. Uiteraard, zouden we bijna zeggen. Wij roepen het immers al jaren.

Onzichtbare sokken die niet afzakken

Wat Nosocks zo goed maakt? Het zijn onzichtbare voetsokken die écht niet afzakken of oprollen. Ze knellen niet én ze blijven gegarandeerd de hele dag goed zitten. De ademende voetsokken van dun en luchtig Egyptisch katoen zijn ideale sokken in verschillende soorten lage schoenen. Dankzij de antibacteriële finish houden ze je voeten fris. En zeker zo belangrijk: ze zijn écht niet te zien boven een nette, lage schoen of gymp, dankzij de unieke pasvorm.

Onzichtbare sokken die niet afzakken

Perfecte afwerking en pasvorm

‘Goed sokje’, schreef Bas Smit over Nosocks in zijn sokkentest. Hij was vooral te spreken over de kwaliteit. Snappen wij, want onze sneakersokken zijn handwerk voor aan je voeten. Ze worden gemaakt in een Engels atelier en tot in detail, met de hand, perfect afgewerkt. Ze zijn gemaakt van het beste materiaal en behouden onbeperkt hun vorm.

NIEUW: Nosocks Extra Low

Ontdek onze onzichtbare loafersokken (unisex)

Shop hier Path Created with Sketch.

Goede sokkentest

Die kwaliteit garanderen we dan ook na meer dan twee keer dragen. En dat is meteen de kleine kanttekening die we bij het commentaar van Bas Smit willen plaatsen: een goede sokkentest heeft meer voeten in aarde. Of in een wat minder flauwe bewoording: om het verschil te kunnen zien tussen 'goed' en 'geweldig' moet je sokken langere tijd regelmatig dragen, geloven wij.

30 dagen proefdragen

30 dagen proefdragen

Daarom mag iedereen onze sneakersokken óók testen. En dan wel 30 dagen lang, zo intensief als je wilt (met wassen en drogen tussendoor).

Ben je dan nog niet overtuigd? Dan krijg je gewoon je geld terug. Maar wij durven te wedden dat je nooit meer andere, onzichtbare, niet-afzakkende voetsokjes wilt dragen.

Shop hier onze Nosocks.

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.