Een T-shirt van natuurlijke houtvezel

De duurzaamste keuze

Welk Noshirt je ook kiest: je krijgt comfort. Beloofd. Maar wil je revolutionair en duurzaam comfort (omdat het nog lekkerder zit dan het klinkt)? Ga dan eens voor een ondershirt van TENCEL™. Zonder katoen, maar met de kwaliteit die je van Noshirt gewend bent.

TENCEL™: duurzame houtvezel

Mooie materialen en perfecte pasvormen: daar zijn we bij Noshirt nogal scherp op. Onze ondershirts moeten ultiem draagcomfort bieden. Lekker zitten dus. Maar ook je kleding goed beschermen en jou fris houden.

Daarom gebruiken we niet alleen supimakatoen van de hoogste kwaliteit, maar ook TENCEL™ voor onze ondershirts. TENCEL™ is een 100% natuurlijke, duurzame houtvezel die geweldig absorbeert. Heerlijk materiaal: supercomfortabel en zachter dan zacht. En zeker zo belangrijk: aardig voor de aarde.

TENCEL™: duurzame houtvezel

Betere bossen

TENCEL™ wordt namelijk gemaakt van cellulose uit eucalyptus hout. Dit hout komt uit speciale, duurzaam beheerde bossen waar voor elke gebruikte boom een nieuwe boom wordt terug geplant. De productie van het materiaal gebeurt via een gesloten systeem waarbij water en oplosmiddelen blijvend gerecycled worden. Precies zoals wij dat graag zien.

Noshirt Women Nature

Gemaakt van duurzaam TENCEL™

Ontdek hier Path Created with Sketch.

Drooghoud-dienst

De stof bewijst al jaren trouwe drooghoud-dienst als okselinzet voor Noshirt Dry, maar is sinds kort(er) óók de basis voor onze revolutionaire pareltjes: Noshirt Nature en Noshirt Performance.

Noshirts met TENCEL™

Noshirts met TENCEL™

Noshirt Nature is de nieuwste telg in de groeiende Noshirt-familie. Volledig gemaakt van TENCEL™ (dus 0% katoen). Noshirt Performance heeft dezelfde basis, maar is nóg iets luxer: het TENCEL™ beschikt over de unieke Clima Cell Solution®-techniek: die houdt jou warm bij kou en absorbeert en verkoelt wanneer je het warm krijgt.

Welk Noshirt je ook kiest: comfort krijg je zeker. Maar wil je eens verder kijken dan katoen en durf je een duurzame keuze te maken? Trek dan eens een t-shirt van TENCEL™ aan.

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.