Katoen of Tencel™?

Kies je voor luxueus katoen of duurzame houtvezel?

Welk Noshirt je ook kiest: je krijgt comfort. Beloofd. We zijn bij Noshirt namelijk nogal scherp op mooie materialen en perfecte pasvormen. Onze ondershirts moeten ultiem draagcomfort bieden, maar ook je kleding goed beschermen en jou fris houden.

Kiezen uit twee materialen

We willen er echter wel voor zorgen dat je iets te kiezen hébt. Daarom bieden we Noshirt Men aan in zes verschillende kwaliteiten. En Noshirt Women is niet alleen verkrijgbaar in vier modellen, maar sinds kort ook in twee verschillende materialen: Supima katoen en TENCEL™. We zetten de verschillen tussen deze twee laatste materialen voor je op een rij.

Kiezen uit twee materialen

Noshirt Lite: hoogwaardig katoen

Kies je voor Noshirt Lite (Men of Women), dan kies je voor katoen van de hoogste kwaliteit: Supima katoen, uit Amerika. Een fijn, absorberend en hoogwaardig natuurproduct waar we heel bewust mee omgaan en kritisch naar kijken. Lees hier maar hoe dat zit.

Noshirt Women Nature

Zo mooi kan onzichtbaar zijn

Ontdek het zelf Path Created with Sketch.
Noshirt Nature: duurzaam TENCEL™

Noshirt Nature: duurzaam TENCEL™

Ga je voor duurzaam comfort? Dan kun je ook kiezen voor Noshirt Nature (Men of Women). Gemaakt van TENCEL™: een 100% natuurlijke, duurzame houtvezel die geweldig absorbeert. Heerlijk materiaal dat supercomfortabel is en zachter dan zacht. En zeker zo belangrijk: aardig voor de aarde.

TENCEL™ wordt namelijk gemaakt van cellulose uit eucalyptus hout. Dit hout komt uit speciale, duurzaam beheerde bossen waar voor elke gebruikte boom een nieuwe boom wordt terug geplant. De productie van het materiaal gebeurt via een gesloten systeem waarbij water en oplosmiddelen blijvend gerecycled worden. Precies zoals wij dat graag zien.

De keuze is aan jou. En het is aan ons om je het comfort te bieden dat we beloven.

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.