Waarom LINDA. fan is van Noshirt Women

Met 5 sterren uit de test

Jij wist het al, wij hoopten het al, maar nu zijn ook LINDA.-lezers ervan overtuigd: onder een (doorschijnende) top of jurk, draag je Noshirt Women. Tenminste: als je verzekerd wilt zijn van comfort en onzichtbaarheid.

LINDA.lab testpanel

Een tijdje geleden kregen LINDA.-lezers de kans om Noshirt Women te testen in het zogenaamde ‘LINDA.lab’.

Een uitverkoren testpanel droeg onze Spaghetti tops en Short Sleeve shirts en beoordeelde de kwaliteit, het draagcomfort en de onzichtbaarheid.

LINDA.lab testpanel

Onzichtbaar onder kleding

Iedere tester had zo haar eigen reden om ondershirts te dragen: zo draagt de een veel wit tijdens haar werk (en daaronder zie je natuurlijk alles), wil de ander er zweetplekken mee voorkomen en weer een andere tester vindt een ondershirt een fijne manier om een gladder silhouet te krijgen.

NIEUW: Invisible Mocha

Ontdek onze invisible kleuren

Lees meer Path Created with Sketch.
Vijf sterren voor Noshirt

Vijf sterren voor Noshirt

Over de uitkomst waren de testers het echter roerend eens: Noshirt Women verdient vijf sterren. Of bollen, zoals LINDA.lab het op de website weergeeft. De zachte, luchtige stof, de fijne pasvorm en de onzichtbaarheid (dankzij de diepe V-hals) noemen de testers als reden voor hun positieve beoordeling. En dat Noshirt Women op een verantwoorde manier in Tunesië wordt gemaakt, draagt ook bij aan de score.

Kortom: LINDA.lab wordt blij van Noshirt. En dat maakt ons, op onze beurt, weer heel gelukkig.

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.