Invisible Khaki

onze u unieke kleur Invisible khaki - echt onzichtbaar onder een wit overhemd

 

Ondershirts hoor je niet te zien: je draagt ze om jezelf (en je overhemd) warm of juist fris te houden, niet om ermee te koop te lopen. Toch zie je ze veel te vaak wel: onder een wit overhemd schijnen contouren namelijk al snel door. Minder erg dan vlekken en geurtjes, maar alsnog: funest voor je look (en nog erger op je trouwfoto’s).

Geen contouren onder wit
Noshirt is verkrijgbaar in de unieke kleur invisible khaki. En raad eens? Die maakt je ondershirt écht onzichtbaar. Ook als je een wit, licht of luchtig overhemd draagt, zie je geen contouren. En draag je een ondershirt met de juiste V-hals (dus een deep V als je graag twee knoopjes van je overhemd open laat), dan zie je ook geen beige boordje. Beloofd.

Goed getest, goed beoordeeld
Invisble khaki is ontwikkeld aan de hand van talloze tests, op verschillende huidskleuren. Dat leverde niet alleen een unieke kleur ondershirt op, maar ook lof van onze klanten, retailers, én het Volkskrant Magazine (dat Noshirt invisible khaki beoordeelde met een 9.0). En daar lopen we dan weer wél graag mee te koop.

30 dagen proefdragen
Eerst zien, dan geloven? Snappen wij. Daarom mag je (al) onze ondershirts 30 dagen proefdragen. Dat is zo simpel als het lijkt: je bestelt een ondershirt naar keuze in de kleur invisible khaki. Je draagt het shirt, wast het, droogt het en draagt het nog een keer. Ben je niet tevreden over de onzichtbaarheid of het draagcomfort? Dan retourneer je het Noshirt en ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening. (Maar dat kunnen wij ons haast niet voorstellen.)