Invisible Khaki

 Onze unieke kleur Invisible khaki - echt onzichtbaar onder een wit overhemd

Ondershirts zijn een comfortabele basis onder elke outfit. Ze vormen een fijn laagje luxe dat zekerheid biedt: je weet dat jij en je kleding fris blijven én dat je geen zichtbare contouren of randjes ziet. Zelfs niet onder een wit of licht overhemd. Heel prettig op een gewone werkdag. En nog prettiger op de mooiste dag van je leven.

Geen contouren onder wit
Noshirt is verkrijgbaar in de unieke kleur invisible khaki. En raad eens? Die maakt je ondershirt écht onzichtbaar. Ook als je een wit, licht of luchtig overhemd draagt, zie je geen contouren. En draag je een ondershirt met de juiste V-hals (dus een deep V als je graag twee knoopjes van je overhemd open laat), dan zie je ook geen beige boordje. Beloofd.

Goed getest, goed beoordeeld
Invisble khaki is ontwikkeld aan de hand van talloze tests, op verschillende huidskleuren. Dat leverde niet alleen een unieke kleur ondershirt op, maar ook lof van onze klanten, retailers, én het Volkskrant Magazine (dat Noshirt invisible khaki beoordeelde met een 9.0). En daar lopen we dan weer wél graag mee te koop.

30 dagen proefdragen
Eerst zien, dan geloven? Snappen wij. Daarom mag je (al) onze ondershirts 30 dagen proefdragen. Dat is zo simpel als het lijkt: je bestelt een ondershirt naar keuze in de kleur invisible khaki. Je draagt het shirt, wast het, droogt het en draagt het nog een keer. Ben je niet tevreden over de onzichtbaarheid of het draagcomfort? Dan retourneer je het Noshirt en ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening. (Maar dat kunnen wij ons haast niet voorstellen.)

Ons
assortiment

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.