Invisible Rose

invisible rose

Een jurk met diep decolleté. Een luchtige blouse. Een witte trui of een shirt met opengewerkt motief. Allemaal prachtige kledingstukken die één nadeel hebben: alles wat je eronder draagt, schijnt door of laat contouren zien. Noshirt in de kleur invisible rose elimineert die zichtbare lijnen en zorgt door de zachte teint voor een vrouwelijke feel.

Invisible rose vormt een buffer tussen je beha en die witte blouse of lichte jurk. Het laagje comfort dat ondergoed bedekt en bovenkleding laat doen wat het moet doen: alle aandacht pakken.

De unieke kleur is natuurlijk niet zomaar ontwikkeld. Daar zijn talloze tests aan vooraf gegaan. De lichtroze kleur heeft een zachte uitwerking onder witte en andere lichte kleding, waardoor je zo goed als geen contouren ziet.

Het design van de tops en shirts zorgt er bovendien voor dat er ook geen zichtbare randjes uitsteken boven je blouse of onder de armsgaten van je shirt of jurk. Wel zo prettig. Kijk daarom goed naar het model dat het beste aansluit bij jouw kleding.


Ons
assortiment

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.