Maattabel

Wat is jouw maat?

De Nederlandse man is de langste man in Europa. En de Vlaming doet weinig voor hem onder. Daarom zijn we bij de start van het ontwerp van onze noshirts begonnen met het opmeten van heel veel verschillende mannen. Om zo tot een optimale, slim fit pasvorm te komen. Met extra lengte, zodat het shirt altijd goed in je broek blijft zitten. Én een extra lange achterkant, voor als je bukt of na die lange zit.

Krimp = OK!

Bij het ontwerp van al onze producten hebben we rekening gehouden met de natuurlijke krimp van onze Supima katoen bij de eerste was- en/of droogbeurt. Ongewassen mag je noshirt dus nog wat lang en misschien zelfs wat losjes zitten, maar gewassen is strak op het lijf echt de bedoeling. Zo zit je ondershirt niet met je overhemd in de weg. Is een strak onderhirt voor jou te warm? Gelukkig hebben we Noshirt Lite: de helft dunner, dus koeler.

Noshirt is no risk

Kijk in onderstaande tabellen om jouw maat te bepalen. Want kocht je altijd een maatje groter voor die extra lengte? Noshirts van zijn in ieder geval lang genoeg! En twijfel je? Je mag je bestelde noshirts 30 dagen lang dragen, maar ook wassen en drogen. Zodat je zeker weet of de door jou bestelde noshirts lekker zitten. No risk!

MAATTABEL HEREN SHIRTS


Een juiste pasvorm van je short is afhankelijk van je heupwijdte en de omvang van je bovenbeen.
Als referentie voor de juiste maat kun je onderstaande tabel raadplegen.

MAATTABEL HEREN SHORTS


MAATTABEL DAMES SHIRTS

Maattabel dames