Eén zoom voor alle vormen

Uniek one-seam design

Zoveel vrouwen, zoveel vormen. Maak voor al die vormen maar eens een comfortabele top die perfect past en nergens knelt, oprolt of afstroopt. Het lukte Noshirt, dankzij een bijzondere vondst van ontwerper Maureen de Clercq: het one-seam design.

Comfort voorop
Wat maakt een ondershirt tot het perfecte ondershirt? Over die vraag hebben we bij Noshirt natuurlijk meer dan één keer nagedacht. Waar we uiteindelijk steeds weer op uitkwamen, is: comfort. Alleen een ondershirt dat aanvoelt als een tweede huid wil je immers elke dag dragen. Daarnaast moet het natuurlijk mooi verborgen blijven onder je kleding en moet het doen waar het voor gemaakt is: jou en je kleding fris houden.

Toen we ons na ruim 12 jaar waagden aan het maken van damesondershirts, kwam daar nóg iets bij. Want ook al ziet bijna niemand wat je onder je kleding draagt: vrouwen hechten over het algemeen wat meer waarde aan mooie details in het design dan mannen.

Vondst voor alle vormen
Ontwerper Maureen de Clercq stond dus voor een uitdaging: een comfortabel én mooi ondershirt maken voor vrouwen. Vrouwen die rondingen hebben (of juist niet), groot zijn (of juist klein) en qua lichaamsbouw alle vormen van de fruitschaal kunnen hebben.

Al die uitdagingen onderving ze met de vondst van één uniek designdetail: de one-seam. Waar de meeste shirts en tops voor vrouwen twee zijnaden hebben of helemaal naadloos zijn, heeft Maureen gekozen voor één platte, brede zoom op de rug. “De stof loopt rond het lichaam en komt daar samen, over de hele lengte”, legt Maureen uit. “Zo omhult het alle vrouwelijke vormen perfect, zonder te plooien, lubberen op te kruipen of dun uit te rekken.”

Stoer en mooi
Het mooie is: ook de naad is mooi. Zonder reliëf en met een klein kleurcontrast. Het geeft de tops en shirts een uniek design. Een beetje stoer, maar toch vrouwelijk. De stof van Noshirt Women is bovendien ultradun, zodat het heel zacht aanvoelt en bijna ongemerkt rond je lichaam sluit. Ideaal onder soepel vallende bloesjes en doorschijnende shirts.

Voor elke vrouw en elke vorm heeft Noshirt nu dus het ultieme ontwerp. Eén zoom voor alle vormen. Of je nu brede heupen hebt en een smalle taille (of andersom), een kleine of grote cupmaat: de stof volgt de lijnen en rondingen van het lichaam op de meest natuurlijke manier. Dat voel je, dat zie je. En daarna wil je niet anders meer.

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.