Nosocks, no worries

30 dagen proefdragen

Nosocks dragen, wassen, drogen, weer dragen en dan tóch retourneren? No worries: dat mag. (We zijn er vrij zeker van dat je dat toch niet zult doen.) 

Bij Nosocks zijn we overtuigd van Nosocks. Logisch: we er alles aan gedaan om de perfecte pasvorm, het beste materiaal en de hoogste kwaliteit in één voetsok (of nou ja, een paar voetsokken) te gieten. En we hebben ons eigen product kilometers lang getest. Spoiler: ze zakken niet af en rollen niet op.

Footies dragen
Daarom mogen onze klanten de footies ook kilometers lang keuren. Of beter gezegd: 30 dagen proefdragen. Gewoon even goed voelen of ze écht goed voelen in je eigen sneakers, loafers, instappers of enkellaarsjes. En of ze je in de zomer echt zo fris houden als wij beloven.

30 dagen proefdragen betekent niet alleen dat je ze mag uitproberen in verschillende schoenen. Het betekent – uiteraard- ook dat je ze een maand lang onbeperkt mag wassen, drogen en opnieuw mag dragen. Zo vaak als je wilt dus. Ben je dan nóg niet overtuigd van Nosocks, dan mag je ze gewoon terugsturen en je geld terugvragen. No worries.

Perfecte sokken
We achten de kans dat dat gebeurt vrij klein (we zijn overtuigd, zeiden we toch?) en de kans dat je Nosocks na 30 dagen nóg vaker gaat dragen, wassen en drogen heel groot. Daarom geven we je graag wat tips om je Nosocks veel langer dan 30 dagen perfect van kleur en kwaliteit te houden.

Proefdragen (niet sokkenjagen)
De eerste: was je Nosocks mee met de juiste kleur. De witte bij de witte was, de blauwe en zwarte bij de donkere was. Gebruik een wasmiddel zonder bleek en was je sokken op 30 of 40 graden. Dat is genoeg om ze schoon te krijgen en niet te laten krimpen.

De tweede tip ligt in het verlengde hiervan. Voetsokjes zijn klein van stuk en spelen graag verstoppertje in kussenslopen en overtrekken. Je kunt voorkomen dat 30 dagen proefdragen 30 dagen sokkenjagen wordt door ze in een waszak te wassen.

Tot slot: vouw je sokken op, in plaats van ze in elkaar te proppen tot een balletje. Zo rekken ze niet uit als ze in je la liggen en rollen ze niet af als je ze aanhebt. Wacht trouwens met opvouwen tot ze écht goed droog zijn. Van natte sokken krijg je nare luchtjes in je schoenen. En dat proberen we nu juist te voorkomen.

Overtuigd? Of juist nog niet? Bestel Nosocks nu en begin deze week nog met dragen. En wassen, drogen en opnieuw dragen, zo vaak je wilt.

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.