Over Nosocks als stijlitem in sneakers

Sneakers mogen opvallen

Sneakers mogen opvallen. Sterker nog: ze kunnen niet opvallend genoeg zijn onder die nette broek of lange jurk. Sneakersokken zijn een ander verhaal: die mogen juist een schitteren door onzichtbaarheid.

Sneakers zijn onmisbare stijlitems. Ze maken je bloemetjesjurk stoer en, volgens de échte kenners, zelfs een tuinbroek weer hip. Maar stijl zit ‘m niet alleen in de juiste sneakers: het zit ‘m ook in de manier waarop je die sneakers draagt. Met opvallende sokken erboven? Kán. Maar met een zichtbaar randje “enkelsok” erboven? Niet de bedoeling. In de zomer dan maar kiezen voor blote voeten in die (toch wel warme) sneakers? Niet zo fris, voor voeten en schoenen (en je omgeving). De oplossing: een fashion statement maken met onzichtbare sneakersokken.

Onzichtbare sneakersokken
Met Nosocks dus: extra lage sokken, footies, die zo gemaakt zijn dat ze opvallen door onopvallendheid. In elke sneaker, maar ook in andere lage schoenen. Ze bedekken je voet van top tot teen én hiel, maar vallen precies weg achter het veter/instapgedeelte en de achterkant van je schoen. De ademde wreef en antibacteriële finish zorgen ervoor dat je voeten ruimte krijgen om te ademen, terwijl je sneakers (en blote enkels) alle ruimte om te shinen. Ook in de winter trouwens: dan ga je gewoon voor de wollen variant, die je voeten écht lekker warm houden (zonder dat ze zweterig worden).

Voetsokjes antislip
Met goede sneakers combineer je stijl met ultiem comfort. Je kunt er kilometers lang heel fashionable op rondlopen. Nosocks sluiten perfect aan bij die dubbele functie van gemak bieden en er goed uitzien. Ze hebben een antislip gedeelte bij de hiel en een hoge wreef, waardoor de voetsokjes de hele dag perfect op hun plek blijven. Dat betekent dat ze niet afzakken en onder je voet belanden. En dat jij dus niet elke 100 meter stil hoeft te staan om je sokken terug te rollen.

Sportief in stijl
Dat de meeste sneakers anno 2020 kunnen doorgaan voor sportschoenen (en andersom), betekent dat Nosocks ook ideaal zijn als je er niet alleen sportief wilt uitzien, maar je ook zo wilt gedragen. De voetsokjes zijn ook hele comfortabele stijlitems op de tennisbaan, de golfbaan of tijdens een rondje crossfit. Zo zie je er – in elk geval bij aanvang van je activiteit- sportief én goed uit.

Wil je zelf zien wat onzichtbare sokken kunnen doen voor jouw sneakerstijl? Probeer Nosocks 30 dagen lang vrijblijvend. Dat betekent dat je ze mag dragen, wassen, drogen en weer dragen. Ben je dan nog niet overtuigd van de onmisbare, onzichtbare sneakersokken? Dan krijg je gewoon je geld terug.  

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.