Ronder voor eronder

Terug van weggeweest én vernieuwd: Noshirt Round Neck. 

Noshirt (her)introduceert round neck

Terug van weggeweest én vernieuwd: Noshirt Round Neck. Het ondershirt met een ronde hals is ideaal onder een trui of ‘zwaarder’ overhemd, zegt ontwerpster Maureen Declercq.

Zes soorten ondershirts voor mannen, met eigen kwaliteiten, verkrijgbaar in verschillende kleuren én in twee V-hals varianten: de Noshirt herencollectie was al vrij uitgebreid. Toch voegen we er nóg een variant aan toe. Vanaf nu is Noshirt Original (opnieuw) verkrijgbaar met een ‘Round Neck’.

“Van Noshirt-klanten hoorden we dat ze fan zijn van de kwaliteit en het materiaal van Noshirt en dat ze ook graag als een ‘gewoon’ T-shirt, met ronde hals, van Noshirt zouden dragen”, vertelt ontwerper Maureen Declercq. Noshirt had al eens zo’n round neck-ondershirt in het assortiment, maar daarbij kwam de ronde hals alsnog in een kleine v-vorm samen. “Nu is het een mooie ronde, aanspannende hals, wat het geheel een wat stoerdere look geeft dan bij de V-hals”, zegt Maureen.

“Noshirt Original Round Neck is heel geschikt voor in de winter, onder een trui”, vervolgt ze. “Het shirt biedt ook comfort als je zwaardere kledingstuks draagt, zoals een flanellen hemd.” En hoewel ook dit ondershirt met ronde hals bedoeld is om ónder je kleding te dragen, is dit volgens Maureen een shirt waarmee je stiekem een statement kunt maken en de ongeschreven regel ‘ondershirts hoor je niet te zien’ mag overtreden. “De V-halzen zijn echt gemaakt om weg te vallen onder een overhemd, maar dit shirt met ronde hals is eigenlijk ook heel mooi om bijvoorbeeld zichtbaar onder een stoer jeanshemd te dragen.”

De pasvorm en het comfort zijn verder precies zoals je van Noshirt gewend bent, garandeert ze. “De breedte van de mouwen, de materialen, de mooi afgewerkte naden: dit shirt heeft precies dezelfde basis als de andere Noshirts.” Vooralsnog is de Round Neck alleen verkrijgbaar als Noshirt Original, in de kleur wit.

Bekijk de nieuwe Noshirt Original Round Neck hier

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.