Trek de aandacht met onzichtbaarheid

Onzichtbaar is onmisbaar

Ondershirts hoor je niet te zien. Daar zijn we bij Noshirt duidelijk over. Maar soms heb je kleding aan die van nature snel doorschijnt. Een wit overhemd bijvoorbeeld. Of een luchtig zomerjurkje. Ook dan wil je natuurlijk dat je onderkleding onzichtbaar blijft. Daar hadden we al opties voor, met onze kleuren Invisible Khaki voor mannen en Invisible Rose voor vrouwen. Nu komt daar de Invisible Mocha bij, voor mensen met een donkere huid. Dit zijn onze onzichtbare oogappels.

Invisible Khaki en Rose: onzichtbaar comfort

Een wit ondershirt lijkt een logische keuze onder lichte kleding. Maar: wit onder wit steekt enorm af, en schijnt dus enorm door. Welke kleur doet dat niet? Dat was precies de vraag waar wij mee aan de slag gingen. In onze zoektocht ontwikkelden we de kleur Invisible Khaki. Dit is een zachte, grijsbeige kleur die onzichtbaar is onder lichte kleding. Uiteraard gingen hier talloze tests aan vooraf. Zo kwamen we tot de perfecte kleur voor onze ondershirts voor mannen.

Toen was daar de Noshirt Women-lijn. Hoewel Invisible Khaki voor dames net zo onzichtbaar is als voor mannen, paste het gevoel van deze kleur toch niet zo goed bij de elegante uitstraling van de tops. En dus zochten we verder, naar een nieuwe onzichtbare kleur. Het resultaat was Invisible Rose. Net zo onzichtbaar, maar dan met een vrouwelijke touch.

Invisible Khaki en Rose: onzichtbaar comfort

Eén zoom voor alle vormen

Uniek one-seam design

Lees meer Path Created with Sketch.
Onzichtbaar ondershirt voor de donkere huid

Onzichtbaar ondershirt voor de donkere huid

Het leek misschien alsof onze zoektocht daarmee ten einde was. Maar niets was minder waar: we zetten onze missie om 100% onzichtbaar te zijn gewoon voort. Want Invisible Khaki en Invisible Rose werkten weliswaar geweldig voor mensen met een lichte tot olijfkleurige huid, voor mensen met een donkere huid waren de kleuren nog steeds een tikje te zichtbaar naar onze zin.

In samenwerking met modeontwerpster Maureen de Clercq gingen we daarom op zoek naar de perfecte tint in het bruine spectrum. We maakten samples, testten ze uitgebreid uit en verfijnden de kleur tot ook de allerlaatste proefpersoon met een glimlach rondliep. Het resultaat? Invisible Mocha. Ideaal voor iedereen met een mediterrane tot donkere huidskleur.

Onzichtbaar is onmisbaar

Met Invisible Mocha is ons team van onzichtbare oogappels weer een aanvulling rijker. Draag ‘m onder een wit overhemd of een luchtige blouse, of verberg alle randjes en bandjes van je ondergoed onder een semi-transparante jurk. Hoe je bovenkleding er ook uitziet, met Noshirt blijft je onderkleding altijd onzichtbaar. Welke huidskleur je ook hebt.

Wil jij ook de aandacht trekken met onzichtbaarheid? Shop hier je onzichtbare ondershirt in Invisble Khaki, Invisible Rose of Invisible Mocha:
Naar Noshirt Men
Naar Noshirt Women

Twijfel je over de kleur die bij je past? Jade en Lisette van onze klantenservice helpen je graag verder. Mail service@noshirt.com, bel 088-1201111 of stuur een appje via de knop op onze website.

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.