Zo draag je Noshirt Women

zonder dat je het ziet

Maureen De Clercq ontwierp drie verschillende tops en shirts voor Noshirt Women. Allemaal precies gemaakt om de lijnen van je lichaam én je kleding te volgen. Maar onder welke kleding draag je welk Noshirt?  Onze suggesties voor onzichtbaar comfort.

Noshirt Women is er in drie modellen. Waarom?
Noshirt Women is een onzichtbaar laagje comfort voor onder je kleding. Het mag niet opvallen, maar moet jou en je jurk, blouse of truitje wel fris houden. Een zomerjurk vraagt om een ander ondershirt dan een outfit met lange mouwen. Daarom starten we met drie modellen.

Wanneer draag ik de short sleeve shirts?
De short sleeve shirts hebben, de naam doet het al vermoeden, korte mouwtjes. Dat zorgt ervoor dat de ondershirts jou en je kleding optimaal beschermen tegen zweet. Ze zijn eigenlijk ideaal onder elk shirt met (iets) langere mouwen dus. Het verschil zit ‘m alleen in de halzen.

De deep V en round neck dus. Wat is de beste keuze?
Beide modellen zijn diep uitgesneden, maar ook hier verraadt de naam het al: het ene shirt is meer geschikt onder een V-hals en het andere valt mooi weg onder kleding met een ronde hals. Dus: draag je een top of jurk met een wat bredere open hals, dan is de round neck de perfecte optie. De uitsnede volgt de ronde lijnen van je bovenkleding precies. Draag je een diepere V-hals, wikkeltop of halternek, zoals bij een blouse met knoopjes of model met overslag, dan kies je voor de deep V-variant.

En de spaghetti top? Die kan toch altijd?
De spaghetti top valt inderdaad weg onder bijna elk kledingstuk. Het is de beste optie onder zomerse outfits, bovenkleding die de rug bloot laat, mouwloze tops of items met brede, ronde halzen. De bandjes zijn te verstellen, zodat je het model helemaal naar wens kunt laten aansluiten op je lichaam. En dankzij het dunne Supima katoen, waar al vrouwelijke Noshirts van gemaakt zijn, voelt het aan als een tweede huid en houdt het je ook in de zomer fris.

Wanneer kies ik dan voor een tank top?
De tank top kun je, net als de spaghetti top, prima dragen onder truitjes en blouses met (hele) korte mouwen. De hals is diep en breed uitgesneden en laat ook op de rug ruimte voor een iets wijder vallend bovenstuk. Het fijne aan de tank top is echter dat het ook alle bandjes en randjes onder je kleding mooi verhult.

Als zo’n ondershirt toch onder je kleding verdwijnt, maakt de kleur dan nog uit?
Zeker! Onder een witte, lichte of dunne trui of blouse zie je al snel de contouren van je shirt of top. Dat voorkom je met een Noshirt in de kleur invisible rose. Het warme roze vormt bijna geen contrast met je lichte bovenkleding, waardoor je ondershirt niet doorschijnt. Wit is een frisse kleur, die je huid jonger laat lijken. Mooi onder pasteltinten. En zwart past weer perfect onder donkere, eventueel doorschijnende tops. Voor vrouwen met een mediterrane tot donkere huidskleur hebben we een tweede onzichtbare kleur ontwikkeld: Invisible Mocha. De perfecte tint in het warme, bruine spectrum.

Wat als ik niet kan kiezen?
Dan kun je natuurlijk gewoon advies inwinnen bij het Noshirt team. Er staat op kantoortijden altijd iemand klaar om je te helpen

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.