Waarom draag je
een ondershirt?

Wij geven je 5 redenen

Is het aantrekken van een ondershirt voor jou net zo vanzelfsprekend als het dragen van sokken? Dan weet je waarschijnlijk waarom je dit doet. Voor alle mensen die zo’n ondershirt maar een ingewikkeld ding vinden, blijft het nut ervan een raadsel. Tot nu toe dan, want Noshirt zet de redenen om een ondershirt te dragen voor je op een rij.

#1 Een ondershirt biedt comfort en bescherming

Laten we beginnen bij het begin: het comfort. Een ondershirt zorgt namelijk voor een comfortabele laag tussen jou en je kleding. Zo heb je geen last meer van vervelende labels die soms in kleding zitten. Bovendien voelt het lekker zacht aan bij prikkende kleding. En wat dacht je van dat ene bloesje waarbij inkijk op de loer ligt? Met een ondershirt zorg je voor wat extra bescherming en voel je je zelfverzekerder.

#1 Een ondershirt biedt comfort en bescherming

#2 Een ondershirt camoufleert wat je niet wilt laten zien

Bh-bandjes, een navel die aftekent onder je lichte kleding of lichaamshaar: een ondershirt maakt ze in één klap onzichtbaar. Het camoufleert wat je niet wilt laten zien, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over zichtbare onderkleding. In de kleuren Invisible Khaki en Mocha voor mannen en Invisible Rose en Mocha voor vrouwen, is je ondershirt zelfs onder witte kleding onzichtbaar.

Zweetplekken voorkomen?

Houd je bovenkleding mooi en droog

Lees onze tips Path Created with Sketch.

#3 Een ondershirt houdt je warm

Ben je een koukleum of krijg je het snel fris als je lange tijd stil zit? Dan is een extra laagje kleding meer dan welkom. Maar: op een trui of colbert zit je niet altijd te wachten. Een ondershirt zorgt voor extra isolatie en houdt warmte vast. Zo blijf jij lekker warm en kun je ook bij koude temperaturen je favoriete kleding zonder zorgen – en kippenvel – dragen.

#4 Een ondershirt biedt koelte

#4 Een ondershirt biedt koelte

Maar wat doe je dan in de zomer? Ook dan kan een ondershirt van pas komen. Het voert namelijk zweet af en houdt je koel en fris. Vooral Noshirt Nature en Noshirt Lite zijn sterk op dat laatste vlak. Ideaal als je veel beweegt of op warme dagen een net overhemd wilt dragen.

#5 Je ziet er verzorgd uit met een ondershirt

En laten we de belangrijkste reden niet vergeten: een ondershirt zorgt voor een verzorgde uitstraling. Heb je bijvoorbeeld snel last van zweetplekken of wil je extra zekerheid tijdens het geven van een belangrijke presentatie? Met Noshirt Dry heb je geen last meer van zweetplekken. De extra pads onder de oksels absorberen transpiratievocht, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over donkere kringen. Extra voordeel: je bovenkleding blijft hierdoor langer mooi.

Het dragen van een ondershirt biedt dus vele voordelen. Het zorgt voor comfort, beschermt je gevoelige huid tegen prikkende labels of kleding, houdt je warm én koel, en geeft je een verzorgde uitstraling.

Twijfel je welk ondershirt bij je past? Vul dan onze keuzehulp in. En als je er zelf niet uitkomt, helpen Lisette en Jade van de klantenservice je graag.

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.